Companii

RIN Grand, într-un top al celor mai urâte 15 hoteluri din lume, din cauza asemănării cu o închisoare

RIN Grand, într-un top a celor mai urâte 15 hoteluri din lume, din cauza asemănării cu o închisoare

RIN Grand hotel

Autor: Marius Oncu

22.03.2011, 18:19 5366

Hotelul RIN Grand din Bucureşti, cel mai mare dinEuropa, a fost inclus într-un top al celor mai urâte 15hoteluri din lume, întrucât din cauza arhitecturiidepăşite seamănă cu o închisoare de "minimă" securitate, scrieMediafaxBusiness.

"Ai crede că cel mai mare hoteldin Europa ar arăta mai bine de atât. Chiar dacă a fost construitîn 2008, arată de parcă ar proveni din urmă cu 20 de ani,lăsându-ne să ne întrebăm dacă proiectanţii au folosit manualeînvechite despre arhitectura modernă când augândit acest lucru urât - România este în urmă, dar nu ar trebui săfie atât de în urmă. În cel mai bun caz, hotelul seamănă cu oînchisoare de minimă securitate. În cel mai răucaz, seamănă tot cu o închisoare de minimă securitate. Priviţitoate aceste ferestre cu privelişti către ... alte ferestre",potrivit descrierii făcute de Jetpacker, site preluat deReuters.

Pesite-ulRIN Grand, hotelul este prezentat drept "o combinaţiereuşită între grandoare şi eleganţă, între rafinamentul specificunui gentleman şi un caracter direct".

Hotelul RinGrand, cu peste 1.400de camere, este deţinut de fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă şi a fostconstruit în urma unei investiţii de 60 de milioane de euro."Includerea hotelului RIN în acest top face parte dintr-o serie debazaconii vis-a-vis de România. Am văzut în ţări precum Anglia, deexemplu, hoteluri jalnice, nu doar urâte, şi erau de lanţinternaţional. Nu este pentru prima dată când îşi dau unii cupărerea într-o chestiune la care nu se pricep", a declarat IonuţNegoiţă pentru MEDIAFAX.

Întrucât un "câştigător" al uneiastfel de liste nu a putut fi selectat, cele mai urâte hoteluri dinlume au fost ordonate alfabetic de Jetpacker.

Alături de RINGrandau fost incluseîn top Beetham Tower Hilton - Marea Britanie, Coral Hotel Muscat -Oman, El Algarrobico Hotel - Spania, First World Hotel - Malaezia,Grand Lisboa - Macao, Holiday Inn - Sarajevo, Hotel Unique -Brazila, Imperial Palace - SUA, Inntel Hotel Zaandam - Olanda, MGMGrand Macau - Macao, Ryugyong Hotel - Coreea de Nord, Son Of HeavenHotel - China, The Standard Hotel - SUA sau Westin Times Square -SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO