Companii

Robert Chiţan, directorul de dezvoltare: Gral Medical a încheiat anul 2022 cu afaceri de peste 238 mil. lei, în creştere uşoară faţă de anul anterior

Robert Chiţan, directorul de dezvoltare al Gral Medical: Valul de recesiune poate feri România dacă se iau măsuri la timp şi dacă proactiv anticipăm anumite tendinţe.

Robert Chiţan, directorul de dezvoltare al Gral Medical: Valul de recesiune poate feri România dacă se iau măsuri la timp şi dacă proactiv anticipăm anumite tendinţe.

Autor: Georgiana Mihalache

07.06.2023, 00:07 109

Operatorul medical este unul dintre cei mai mari jucători din piaţă şi are o reţea extinsă de spitale, clinici, puncte de recoltare, dar şi laboratoare medicale.

O posibilă recesiune a economiei româneşti poate fi declanşată de lipsa de acţiune şi de anticipare a tendinţelor din partea liderilor din piaţă, crede Robert Chiţan, directorul de dezvoltare al Gral Medical, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa privată a sănătăţii.

„Modul de acţiune şi gândire duce la rece­siune într-o ţară, nu contextul european. Valul de recesiune poate feri România dacă se iau măsuri la timp şi dacă proactiv anticipăm anu­mite tendinţe. Avantajul nostru este că nu avem o economie mare şi atunci şi impactul va fi unul mai redus. În anul 2023 se va stabiliza inflaţia, iar liderii trebuie cu fermitate să intervină să controleze anomaliile de piaţă. Capul plecat şi resemnarea duc mai de­vre­me sau mai târziu la rece­siune economică“, a trans­mis Robet Chiţan pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO