Companii

ROCA Industry cumpără 70% din producătorul român de uşi Eco Euro Doors, un business cu afaceri de 13 mil.euro în 2021

ROCA Industry cumpără 70% din producătorul român de...

Autor: Roxana Rosu

19.05.2022, 11:15 221

ROCA Industry, holdingul ROCA Investments din sectorul materialelor de construcţii, a finalizat achiziţia pachetului de 70% din acţiunile Eco Euro Doors (EED), producător român de uşi cu afaceri de peste 13 milioane euro în 2021.

“Odată cu această tranzacţie ducem mai departe misiunea noastră de a amplifica potenţialul companiilor locale şi a dezvolta branduri made in Romania. Investiţiile pe termen lung au la baza lor un set de valori la care ne uităm, iar acesta este un proces pe care îl facem de fiecare dată când intrăm într-o companie. Credem în puterea parteneriatului şi ne implicăm în profunzime, atât cu resurse, cât şi cu know-how. Totodată, avem o abordare diferită a riscurilor, punând accent în egală măsură pe oportunităţi”, a declarat Ionuţ Bindea, Investment Manager ROCA Investments, Preşedinte al Consiliului de Administraţie ROCA Industry.

 Planurile EED includ diversificarea portofoliul de produse, adaptate la nevoile în schimbare ale consumatorilor, dar şi abordarea unor noi pieţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO