Companii

ROCA Investments îşi majorează capitalul cu 100 de milioane de lei. Mai bine de jumătate din sumă, de la noi acţionari

Rudolf Vizental, CEO şi cofondator al ROCA Investments: Estimăm că în 2023 vom depăşi evaluarea de 500 de milioane lei.

Rudolf Vizental, CEO şi cofondator al ROCA Investments: Estimăm că în 2023 vom depăşi evaluarea de 500 de milioane lei.

Autor: Roxana Rosu

15.02.2023, 00:06 643

ROCA Investments a atras 100 de mili­oane de lei de la in­vestitori, bani ce vor fi folosiţi pentru consoli­darea şi dezvoltarea portofo­liului. Aceasta este cea mai mare rundă de capitalizare de până în prezent. Acţionarii existenţi au contribuit cu 45% din sumă, iar diferenţa a fost atrasă de la noi acţionari. Nu­mărul total al investitorilor Roca Investments a ajuns la 27.

Capitalul atras va fi utilizat pentru dezvol­tarea şi scalarea portofoliului existent, cu focus pe industrie şi agricultură. „Estimăm că în 2023 vom depăşi evaluarea de 500 milioane lei, iar pro­misiunile noastre către investitori rămân creş­terea sănătoasă, transparenţa şi granula­rita­tea riscului. Într-un an dificil, mizăm pe strategii care vor duce la îmbunătăţirea indi­catorilor de performanţă la nivelul porto­foliului şi păstrarea randamentului mediu anual de 30%, ca şi până în prezent“, declară Rudolf Vizental, CEO şi cofondator al ROCA Investments.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO