Companii

Românii au bani: Lamborghini vrea să vândă de cel puţin trei ori mai multe maşini în România după lansarea SUV-ului

Românii au bani: Lamborghini vrea să vândă de cel...

Autor: Bogdan Alecu

27.04.2018, 00:07 1339

Lamborghini, constructorul de automobile super­sport, parte a Grupului Volkswagen, estimează că îşi va tri­pla vânzările de maşini în Europa de Est, inclusiv în România, odată cu lansarea SUV-ului Urus.

„Anul trecut am vândut în total 3.800 de maşini, iar în medie Urus va înregistra anual vânzări de 3.500 - 4.000 de unităţi. În Europa de Est însă, lucrurile vor sta altfel. În Rusia vom ajunge să vindem chiar trei sau patru Urus pen­tru fiecare maşină supersport, în România cel puţin două la una sport, în Polonia sau Cehia una la 1,5 sau două. Per total, chiar şi două Urus pentru fiecare maşină supersport este o performanţă. În Rusia deja am depăşit Ferrari, iar în Cehia şi Polonia, care sunt pieţe mari pentru Ferrari, odată cu Urus vom ajunge la nivel cu Ferrari“, a subliniat Konstantin Sychev, directorul pe Europa de Est şi CSI pentru Lamborghini.

În România Lamborghini este importat de Porsche Inter Auto, divizia de retail a Porsche Holding, de aseme­nea parte a VW Group.

„Interesul a fost foarte mare pentru Urus, iar până acum am înregistrat multe comenzi, în special din partea ce­lor care deja deţin un Lamborghini şi celor care au aş­teptat maşina încă de la prima prezentare a sa din 2012. Sunt inclusiv clienţi care au achitat încă din 2013 avansul“, a spus Konstantin Sychev. Până în prezent 20 de comenzi au fost înregistrate în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO