Companii

Românii au cumpărat ceasuri Rolex de 37 mil. lei, vânzările Chronolink, importatorul mărcii de lux, crescând cu 44%

Compania Chronolink şi-a majorat puternic afacerile în ultimii ani, astfel că până în 2014 ele variau între 3 şi 6 milioane de lei.

Compania Chronolink şi-a majorat puternic afacerile în ultimii ani, astfel că până în 2014 ele variau între 3 şi 6 milioane de lei.

Autor: Cristina Roşca

22.07.2020, 10:30 443

► Chronolink este importatorul local al orologeriei elveţiene

► Compania are două magazine monobrand în România.

Compania Chronolink, unicul importator al mărcii Rolex în România, a obţinut anul trecut afaceri de aproape 37 mil. lei, cu 44% mai mari decât în 2018, arată datele publice. Mai mult, într-un an în care economia a continuat să crească, la fel şi consumul privat care are un plus de 7%, profitul net al Chronolink a urcat cu 78% la un pas de 8 milioane de lei. Astfel, importatorul Rolex în România are o marjă netă de profit de 21,6% şi o echipă de doar 11 oameni. În medie, fiecare a vândut ceasuri de lux în valoare de 3,3 milioane de lei.

Compania şi-a majorat puternic afacerile în ultimii ani, astfel că până în 2014 ele variau între 3 şi 6 mill. lei. Nu există date dacă firma Chronolink şi-a extins activitatea în alte domenii. Pe site-ul propriu apar doar informaţii legate de orologerie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO