Companii

Românii care merg la spa cheltuiesc între 50 şi 1.200 de lei pe lună

Românii care merg la Spa cheltuiesc între 50 şi 1.200 de lei pe lună

Autor: Ioana David

05.09.2011, 13:16 340

Românii care merg la SPA cheltuiesc între 50 de lei şi 1.200 de lei pe lună pentru aceste servicii, relevă un studiu al Eden Spa, primul centru deschis în România.

"Tendinţa actuală o reprezintă întoarecerea către Spa a personalor cu venituri mici, care beneficiază de cardurile primite cadou şi revin după această experienţă", au spus reprezentanţii Eden Spa.

Compania deţine centrul propriu din zona Pri­măverii, care se întinde pe o suprafaţă de circa 350 de metri pătraţi, o unitate în cadrul Grand Hotel Continental, hotelul de pe Calea Victoriei, dar operează şi unitatea din cadrul ansamblului rezidenţial Orhideea Gardens. În afara Bucureştiului, Eden Spa operează un centru de relaxare în cadrul hotelului Hilton din Sibiu.

Potrivit Eden Spa, potretul consumatorului român arată astfel: tânăr, cu studii superioare care trăieşte într-un mediu stresant. 56% dintre clienţi au vârstă cuprinsă între 26 şi 35 de ani iar 82% dintre aceştia au studii superioare. Majoritatea ocupă poziţii de middle şi top management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO