Companii

Românii din business: Roxana Maftei a ajuns la vânzări de 100 de milioane de euro cu Farmacia Tei şi BebeTei

Românii din business: Roxana Maftei a ajuns la vânzări...

Autor: Mirabela Tiron

01.02.2018, 00:07 10571

Lanţul de farmacii Tei şi magazinele Bebe Tei, controlate de antreprenoarea Roxana Maftei, au finalizat anul trecut cu afaceri totale de 465 de milioane de lei (peste 100 de milioane de euro), potrivit oficialilor companiei şi calculelor ZF. 

„Farmacia Tei a finalizat anul trecut cu afaceri totale de 310 milioane de lei, iar pentru acest an am bugetat afaceri în creştere cu 20%. Am avut o creştere frumoasă, suntem mulţumiţi. Avem în plan cel puţin două deschideri noi în acest an, deschidem un magazin în sectorul 1 şi unul în Constanţa“, a declarat pentru ZF Roxana Maftei, cea care a creat cele două branduri. 

Din Farmacia Tei s-a desprins businessul Bebe Tei, primul supermarket cu articole pentru copii. Bebe Tei vinde produse pentru copii, lapte praf, pampersi, dar şi dermatocosmetice şi produse precum cărucioare şi paturi pentru copii. Reţeta care i-a adus creşteri constante antreprenoarei este reprezentată de diversitatea produselor (peste 360 de furnizori pentru Bebe Tei şi peste 350 de furnizori pentru Farmacia Tei), dar şi de accesibilitatea lor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO