Companii

Românii îşi cumpără chiar şi 2-3 pachete de vacanţă prin ofertele de rezervări timpurii

Autor: Octavian Calei

04.04.2014, 00:06 188
Românii au cumpărat şi 2-3 pachete de vacanţă pentru sezonul estival 2014 prin ofertele early booking (rezervări timpurii) ale agenţiei de turism Christian Tour, în condiţiile unor discounturi de până la 50%, potrivit lui Marius Berca, directorul operaţional al touroperatorului, pre­zent la emisiunea ZF Live de luni 31 martie.
 
Berca a menţionat că un pachet de 7 nopţi de cazare la o vilă de 3 stele în Grecia la Olympic Beach în a doua jumătate a lunii aprilie pentru o persoană costă 49 de euro, fără transport. 
 
„În general tu­riştii români sunt mult mai bine documentaţi asupra destinaţiei faţă de alţii. Românii preferă Grecia, Turcia, Bul­ga­ria. În ultimul timp s-au orientat şi către destinaţii exotice şi continuă să meargă şi pe Spania, Portugalia, mă refer la programele de senior voyage unde am avut 12.000 de turişti. Sunt programe deschise turiştilor care au împlinit 55 de ani şi se desfăşoară din octombrie până în mai. Anul trecut am dat drumul la astfel de programe şi pentru România care s-au bucurat de un real succes în nordul Moldovei, Maramureş“.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO