Companii

Românii preferă să-şi petreacă vacanţa de Paşte peste hotare, în ţări cu peisaje extraordinare

Românii preferă să-şi petreacă vacanţa de Paşte...

Autor: Mediafax

26.03.2018, 00:04 121

Pentru minivacanţa de Paşte (6-9 aprilie), operatorii din turismul local au pregătit oferte pentru toate buzunarele, atât pentru destina­ţiile din ţară, cât şi pentru cele din străinătate, arată ultimele comunicări care au fost trans­mise  de agenţiile de turism.

„În ultimii ani, tot mai mulţi români au decis să îşi petreacă vacanţa de Paşte peste hotare. De la relaxarea într-un hotel de cinci stele în Antalya sau Cipru până la explorarea deşertului Wadi Rumi din Iordania, de la oraşele pline de mister din Rusia până la peisajele spectaculoase din Madeira sau Sorrento“, afirmă Dan Dumitru, marketing manager la Paralela 45.

El a adăugat că anul acesta s-a înregistrat o creştere  de 20% a cererii pentru vacanţa de Paşte în străinătate, asta şi datorită deciziei guvernului de a acorda liber românilor în Vinerea Mare.

Potrivit reprezentantului Paralela 45, cele mai căutate destinaţii au fost următoarele:

- Iordania - o vacanţă de Paşte costă 1.025 de euro de persoană pentru 8 nopţi de cazare cu mic dejun inclus în hoteluri de 3, 4 sau 5 stele în perioada 3-11 aprilie 2018.

- Rusia - (foto) o vacanţă de Paşte cu plecare pe 6 aprilie costă 955 de euro pentru 7 nopţi de cazare cu mic dejun şi prânz incluse la hoteluri de 4 stele.

- Madeira - o insulă cu un farmec aparte, pe care o puteţi descoperi într-un sejur de 6 nopţi cu plecare pe 7 aprilie la tariful de 825 de euro de persoană.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO