Companii

Românul Alin Meşea conduce activitatea Sonae Sierra pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa

Alin Meşea are 33 de ani şi este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti

Alin Meşea are 33 de ani şi este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.08.2016, 00:04 462

Dezvoltatorul portughez se pregăteşte să deschidă în septembrie mallul Park Lake din parcul Alexndru Ioan Cuza din Capitală.

Alin Meşea, românul care a condus centrul comercial din Râmnicu Vâlcea al portughezilor de la Sonae Sierra şi care a fost trimis în 2014 să gestioneze din Algeria operaţiunile companiei, va coordona activitatea Sonae Sierra pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Meşea îşi va exercita noua funcţie din România.

„Alin Meşea este acum manager, property ma­nagement services pentru EMEA (Europa, Orien­tul Mijlociu şi Africa). El a revenit în România după ce a primit această funcţie pentru că aici poate avea mai multă flexibilitate din punct de vedere geografic. Credem că experienţa lui Alin Meşea din ultimii ani va contribui la businessul nostru şi  va conta şi faptul că va lucra din ţara lui de origine“, spun reprezentanţii Sonae Sierra.

Potrivit contului personal de pe reţeaua de socializare LinkedIn, Alin Meşea ocupă noua poziţie din luna iulie a acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO