Companii

Romconstruct din Buzău, care produce panouri sandwich şi ridică fabrici, a avut afaceri de 20 mil. euro în 2018 şi estimează plus de 50% în 2019

Romconstruct produce în fabrica din Buzău panouri termoizolante şi structuri metalice

Romconstruct produce în fabrica din Buzău panouri termoizolante şi structuri metalice

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.05.2019, 00:05 2043

Panourile şi structurile metalice produse la Buzău pleacă la export în ţări precum Franţa, Elveţia, Suedia, Germania, Bulgaria şi Republica Moldova. Din rândul clienţilor Romconstruct pe divizia de antrepriză generală, fac parte producătorul de preparate din carne de pui Avicola Buzău, producătorul de chipsuri Star Foods, liderul pieţei locale de bere Ursus Breweries.

Romconstruct, o companie din Buzău din domeniul construcţiilor, mizează pe o creştere cu 50% a afacerilor în 2019, după ce anul trecut avansul a fost similar. Astfel, businessul Romconstruct a ajuns la 19,5 milioane de euro.

Compania deţinută integral de Gheorghe Ţăruş, operează o fabrică de panouri termoizolante în Buzău şi activează şi ca antreprenor general, fiind responsabilă de construcţia efectivă a mai multor proiecte industriale şi rezidenţiale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO