Companii

Romgermed: Investim 300.000 de euro într-un nou laborator în zona Unirii, cererea este mare pentru analize medicale şi imagistică

Romgermed: Investim 300.000 de euro într-un nou...

Autor: Mirabela Tiron

15.02.2022, 16:40 175

Reţeaua privată de talie medie cuprinde un spital pe Calea Plevnei, trei clinici şi trei laboratoare în Capitală 70% din venituri provin din contractul cu Casa de Sănătate.

Romgermed, un jucător de talie medie de pe piaţa serviciilor medicale private, va deschide  un nou laborator de analize medicale în zona Unirii din Capitală, o investiţie de 300.000 de euro, şi are în plan să dezvolte o nouă policlinică anul acesta, o investiţie de un milion de euro, potrivit oficialilor companiei. Anul trecut, compania a deschis o clinică nouă pe Calea Plevnei, o investiţie de circa un milion de euro.

„Am bugetat afaceri mai mari cu 20% anul acesta la Romgermed. Şi anul trecut am finalizat cu afaceri în creştere cu două cifre, încă nu am finalizat bilanţul. Continuăm să extindem reţeaua de laboratoare, deschidem în Zona Unirii cel de-al nouălea laborator“, a spus pentru ZF Dorian Sam Schwartz, proprietarul operatorului de servicii medicale private Romgermed.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO