Companii

Romstal mai are de deschis trei filiale pentru a-si atinge obiectivul

Romstal mai are de deschis trei filiale pentru a-si atinge obiectivul
05.08.2009, 17:42 167

Producatorul si distribuitorul de produse sanitare, termice si electrice Romstal, controlat de omul de afaceri Enrico Perini, a deschis o filiala la Ploiesti cu o suprafata de 2.000 mp, fiind a 45-a din cadrul companiei. Tinta Romstal este ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la 48 de filiale, dupa ce la sfarsitul anului trecut avea 42 de filiale. Compania nu a dorit sa faca publica valoarea investitiei in noua filiala. In plus, Romstal intentioneaza sa deschida anul acesta 20 de francize noi, urmand ca reteaua actuala sa ajunga la 125 de francize in Rusia, Ucraina, Moldova, Romania, Bulgaria si Serbia. Romstal estimeaza pentru anul acesta ca afacerile vor stagna la nivelul din 2008, de 328 mil. euro, din cauza reducerii activitatii din constructii. In Romania, activitatile companiei sunt derulate sub numele Romstal Imex, care a inregistrat anul trecut afaceri in crestere de la 199 mil. euro la 223 mil. euro.

Grupul Romstal include mai multe firme, cele mai importante fiind Romstal Imex, Valrom Industrie (producator de sisteme de tevi din plastic), Valplast Industrie (producator de tevi si fitinguri din PVC) si dealer-ul auto Autoklass Center. Afacerile grupului s-au majorat anul trecut cu 6%, pana la 532 mil. euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO