Companii

Rose Home, distribuitor de veselă pentru HoReCa: Localurile îşi schimbau înainte meniul de două ori pe an, acum sunt mult mai atenţi la cheltuieli. Rose Home este un business început de doi antreprenori, care au o experienţă de 15 ani în domeniul ospitalităţii, lucrând pentru grupul Accor

Rose Home lucrează cu lanţuri hoteliere de 3,4 şi 5 stele, lanţuri de restaurante şi cafenele, bistro-uri, centre eveniemente.

Rose Home lucrează cu lanţuri hoteliere de 3,4 şi 5 stele, lanţuri de restaurante şi cafenele, bistro-uri, centre eveniemente.

Autor: Miruna Diaconu

22.11.2021, 18:40 112

Rose Home, o companie de import şi distribuţie directă de veselă, pahare, tacâmuri şi vase de prezentare, spune că proprietarii de hoteluri şi restaurante sunt mult mai atenţi la bugetul de cheltuieli ţinând cont de efectele negative pe care le-a avut pandemia asupra pieţei. Înainte de criza sanitară, localurile obişnuiau să îşi schimbe meniul de două ori pe an, însă acum acest lucru nu se mai întâmplă.

„O consecinţă directă a pandemiei este sezonalitatea mult mai abruptă în businessul de HoReCa. Avem o perioadă foarte bună între februarie şi septembrie şi o foarte mare instabilitate în restul lunilor din an“, spune Denisa Ştefan, cofondator şi managing partner al Rose Home.

Businessul a fost înfiinţat 2014 şi iniţial a pornit ca o afacere focusată pe decoraţiuni de casă şi evenimente private. Ulterior, fondatorii Rose Home, Cătălin şi Denisa Ştefan, au ales să intre pe nişa de distribuţie a veselei şi produselor de servire începând cu 2016. Înainte de a începe acest business, cei doi antreprenori au lucrat timp de 15 ani în industria ospitalităţii pentru grupuri precum Accor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO