Rucsandra Hurezeanu, Ivatherm: Sunt în căutare de parteneri pentru a produce în România sau în Italia

12 oct 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea producătorului român de cosmetice Ivatherm, o afacere de 9,3 milioane de lei anul trecut, se uită spre piaţa italiană de cosmetice pentru colaborări cu companii pentru a produce creme şi unguente sub brandul Ivatherm.

Antreprenoarea a fost prezentă la o întâlnire organizată marţi la Ambasada Italiei, care a adunat la aceeaşi masă reprezentanţii unor societăţi italiene şi pe cei ai firmelor româneşti din industria farmaceutică şi cosmetică pentru discuţii în vederea unor colaborări între companii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
italia
, romania
, cautare
, parteneri
, cosmetice
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide