Companii

Ryanair: România are cea mai bună creştere pentru noi în Europa de Est. Avem planuri mari aici

Katarzyna Gaborec-McEvoy, deputy sales &  manager la Ryanair pentru Polonia, Ungaria şi Europa Centrală şi de Est: „Cu o creştere de circa 250%, România are cea mai mare creştere comparativ cu anul precedent din regiune pentru Ryanair. Avem planuri mari pentru România, este o piaţă în creştere, tocmai de aceea ne-am extins echipa şi am adus un român în departament“.

Katarzyna Gaborec-McEvoy, deputy sales & manager la Ryanair pentru Polonia, Ungaria şi Europa Centrală şi de Est: „Cu o creştere de circa 250%, România are cea mai mare creştere comparativ cu anul precedent din regiune pentru Ryanair. Avem planuri mari pentru România, este o piaţă în creştere, tocmai de aceea ne-am extins echipa şi am adus un român în departament“.

Autor: Mădălina Panaete

15.07.2015, 00:05 1096
Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, spune că zborurile pe care le operează de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă au în prezent un grad de ocupare de circa 90% şi că în acest an, datorită celor 700.000 de pasageri pe care îi aşteaptă, România va avea cea mai mare creştere pentru Ryanair în regiune.
 
Anul trecut, compania aeriană a înregistrat în România 200.000 de pasageri (cu trei rute), pentru anul acesta propunându-şi să atingă cifra de 700.000 de turişti la bordul aeronavelor sale, aceasta însemnând o creştere de 250%.
 
„În Polonia, de exemplu, unde Ryanair şi-a consolidat poziţia pe piaţă, având 7 milioane de pasageri anual, creşterea va fi mai mică, de sub 10%. Cu o creştere de circa 250%, România are cea mai mare creştere comparativ cu anul precedent din regiune pentru Ryanair. Avem planuri mari pentru România, este o piaţă în creştere, tocmai de aceea ne-am extins echipa şi am adus un român în departament“, spune Katarzyna Gaborec-McEvoy, deputy sales & manager la Ryanair pentru Polonia, Ungaria şi Europa Centrală şi de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO