Companii

Ryanair vrea să dubleze numărul rutelor de pe Otopeni. „De patru luni, conducerea aeroportului ne ignoră“

Aeroportul Otopeni este cel mai mare din ţară, cu un trafic de zece milioane de pasageri

Aeroportul Otopeni este cel mai mare din ţară, cu un trafic de zece milioane de pasageri

Autor: Maria Tufan

18.09.2015, 08:30 4475
„Nu am avut niciodată nicio problemă cu ei. Nu înţeleg de ce declară lucrurile acestea acum“, este răspunsul aeroportului.
 
Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, prezentă pe aeroportul din Bucuresti din 2014, estimează o creştere cu 90% a traficului anul viitor, la peste 1,1 milioane de pasageri ca urmare a introducerii a patru noi rute de zbor.  Dacă planul se concretizează, irlandezii vor ajunge la 62 de zboruri pe săptămână şi opt destinaţii disponibile în 2016, însă avertizează că întâmpină probleme în discuţiile cu Aeroportul Otopeni.
 
„România este locul cu cel mai mare potenţial de creştere pentru noi. Pla­nurile noastre prevăd un total de 19 rute în 2016-2017 care să aducă circa 1,9 milioane de oameni. Am trimis oferta noastră de extindere încă din luna mai a acestui an, însă conducerea ae­roportului nu a răspuns la absolut niciun mesaj“, a declarat David O’Brien, Chief Com­mercial Officer (CCO) al Ryanair.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO