Companii

S-a deschis sezonul de schi în judeţul Alba. Ski Şurianu, administratorul privat al domeniului schiabil Şureanu din judeţul Alba, deschide anul viitor un hotel de cinci stele cu 54 de camere

S-a deschis sezonul de schi în judeţul Alba. Ski...

Autor: Mirabela Tiron

13.12.2021, 10:00 2469

♦ În prezent sunt deschise 7 pârtii din cele 10 pârtii din acest domeniu schiabil din judeţul Alba.

Ski Şurianu, unul dintre cei mai mari administratori pri­vati de pârtii, cu 11  kilometri de pârtii în Munţii Sebeşului şi Munţii Şureanu (judeţul Alba), va deschide anul viitor un hotel de cinci stele cu o capacitate de 54 de camere, proiect anunţat înainte de pandemia COVID-19, potrivit oficialilor.

„Hotelul de cinci stele este în construcţie, îl deschidem anul viitor. Acum turiştii se cazează la pensiunea noastră de 4 margarete, cu 16 camere. Astăzi am deschis pârtiile pentru schi, avem zăpadă naturală“, a spus pentru ZF Dan Bădoi, administrator. În prezent sunt deschise 7 pârtii din cele 10 pârtii din acest domeniu schiabil din judeţul Alba, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Hotelul de cinci stele va fi poziţionat la baza domeniului schiabil,  va opera sub numele de Raluca şi va avea şi un restaurant. Ski Şurianu are în plan şi dezvoltarea unei pârtii noi, care să coboare până la zona Poarta Raiului şi să aibă o lungime de 3 kilometri, proiect anunţat încă din 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO