Companii

Şah la Dedeman- Leroy Merlin deschide în coasta retailerului român

Şah la Dedeman- Leroy Merlin deschide în coasta...

Autor: Bogdan Alecu

16.05.2016, 17:06 3106

Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj de pe piaţa locală, va deschide pe 27 mai, în Bacău, cel de-al treisprezecelea magazin din reţeaua proprie şi al doilea din regiunea Moldova. Astfel, retailerul francez merge direct la Dedeman acasă şi în plus, deschide magazinul imediat lângă magazinul românesc.

Noul magazin are o suprafaţă de 12.000 mp şi este situat pe Calea Republicii, nr. 181, în cadrul centrului comercial Hello Shopping Park unde mai au magazine şi Dedeman dar şi Praktiker. Magazinul are un spaţiu drive-in, dispus pe o suprafaţă de 3.700 mp şi are echipă dedicată de aproximativ 100 de angajaţi. Magazinul din Bacău va oferi clienţilor inclusiv servicii de livrare expres, descărcare la uşa clientului, finanţare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garanţie, post vânzare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

“Asa cum am promis, am continuat expansiunea preţurilor mici pe piaţa de bricolaj, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără deschiderea unui magazin  în Bacău. Locuitorii din această zonă a ţării sunt activi, întreprinzători şi deschişi la proiecte noi, iar noi ne bucurăm să putem da o mână de ajutor şi să fim un partener de încredere în proiectele lor. Ne propunem să fim cel mai important actor de pe piaţa magazinelor de bricolaj din Bacău. Vom fi magazinul care va raspunde cel mai bine dorinţelor şi nevoilor de bricolaj ale locuitorilor din Bacău şi din împrejurimi.”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO