Companii

Ce salariu are un vânzător de la Penny: Reţeaua de magazine de discount a majorat venitul minim net al angajaţilor din cele 288 de magazine şi trei centre logistice la 2.275 de lei, sumă ce include şi bonurile de masă

Ce salariu are un vânzător de la Penny: Reţeaua de...

Autor: Roxana Rosu

14.10.2021, 14:54 627

Reţeaua de discount PENNY a majorat venitul minim net disponibil pentru angajaţii din cele 288 de magazine şi cele trei centre logistice din ţară, la 2.275 de lei, sumă ce include şi bonurile de masă.

„Succcesul porneşte de la oameni, iar angajaţii noştri sunt motorul schimbării zilnice de care avem nevoie pentru a ne îndeplini obiectivele. Ne dorim să rămânem competitivi pe piaţă şi să le oferim o paletă cât mai variată de beneficii care să vină în întâmpinarea nevoilor lor atât pe plan profesional, cât şi personal. Mărirea venitului face parte din strategia noastră de retenţie”, a declarat Raffaele Balestra, CFO PENNY România.

Circa 92% dintre cei 5.300 angajaţi ai reţelei au beneficiat în 2020 de bonusuri suplimentare. Rata de fluctuaţie a personalului a ajuns la 24% în 2020, în scădere cu 10% faţă de anul 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO