Companii

Salonul Auto de la Frankfurt: De la maşini electrice la noi SUV-uri şi compacte

Noul Megane preia de la limuzina Talisman sistemul de infotainment R-Link 2. Printre noile echipamente se numără şi afişajul head-up display, dar şi sistemul 4Control prin care maşina poate vira cu toate cele patru roţi.

galerie foto

Autor: Bogdan Alecu

18.09.2015, 00:07 2887

Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai mare din lume, a fost locul unde construc­torii auto şi-au prezentat celei mai noi concepte şi maşini de serie.

 În cadrul cele de-a 66-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt sunt prezente aproape 220 de premiere mondiale şi peste 1.100 de exponanţi care acoperă o suprafaţă de 21 de hectare, echivalentul a 22 de terenuri de fotbal. Trendul la salon este viitorul conectat şi automatizat al automo­bilului, care deja poate fi atins.

Automobilul prezentat la Frankfurt nu mai este o simplă maşină, ci un vehicul care comunică cu infrastructura şi cu celelalte vehicule din jur, previne şoferul şi evită producerea de accidente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO