Companii

Sameday investeşte 150 mil. lei pentru creşterea capacităţii de livrare în România, Ungaria şi Bulgaria, unde vrea să adauge încă 3.500 de noi easyboxuri. Anul trecut, compania de curierat a obţinut o cifră de afaceri de 890 milioane lei, în creştere cu 20% faţă de anul anterior

Sameday investeşte 150 mil. lei pentru creşterea...

Autor: Miruna Diaconu

19.06.2024, 10:00 130

Sameday, una dintre cele mai mari companii din pia­ţa locală de curierat, are un buget de inves­tiţii de 150 milioane lei pentru creşterea capacităţii de livrare în România, Ungaria şi Bulgaria prin extinderea reţelei out-of-home.

„În ultimele 12 luni am înregis­trat dublarea numărului de comenzi crossborder, dar şi o creştere accele­rată a volumelor în toate cele trei ţări în care operăm. Pe fondul acestui trend ascendent, până la finalul aces­tui an, extindem reţeaua regională cu până la 3.500 de noi easyboxuri şi puncte de livrare out-of-home, ceea ce înseamnă o creştere de 70% a reţelei pre­zente. Vom extinde acope­ri­rea geografică la peste 1.000 de ora­şe din regiune pentru a facilita acce­sul consu­matorilor finali la puncte de livrare şi ridicare de colete care să fie în imedia­ta lor proximitate“, spun reprezen­tanţii Sameday. Compania are prezenţă în Ro­mâ­nia, Ungaria şi Bulgaria. În cele trei pieţe, Sameday numără peste 5.000 de easyboxuri, fiind una dintre direcţiile de investiţii pe care Sameday a mizat în ultimii trei ani. Cererea pentru acest tip de livrare a crescut semnificativ în ultimii ani, iar compania are în plan să dezvolte în continuare reţeaua de lockere.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro