Companii

Săndina Georgescu, o antreprenoare din Călăraşi, produce fursecuri vegane pe care le vinde în 200 de magazine mici din ţară, în Anglia şi în Spania

Un start-up pe zi

Compania produce opt sortimente de fursecuri, cu diferite creme - cremă de cacao, de ciocolată, de merişoare şi ovăz sau de stafide şi ovăz.

Compania produce opt sortimente de fursecuri, cu diferite creme - cremă de cacao, de ciocolată, de merişoare şi ovăz sau de stafide şi ovăz.

Autor: Florentina Niţu

16.04.2019, 00:05 3772

„Door to door e cea mai profitabilă reţea de comercializare a produselor. Noi, românii, nu avem tradiţia de a cumpăra produse alimentare de pe internet.“

Săndina Georgescu (48 ani) a pornit pe drumul antreprenoriatului la începutul anului trecut, după ce a atras fonduri prin Strat-Up Nation, pentru a produce fursecuri vegane într-o fabrică din Călăraşi. Activi­tatea a început în luna iulie, iar în august deja a semnat primul contract pentru export, în Anglia.

„Am început la imboldul programului Start-Up Nation, din mai multe motive. Eu aveam deja experienţă de 12 ani în asigurări şi de 8 ani în agrobusiness, iar odată cu înaintarea în vârstă, devine o problemă pentru un angajator să mai lucrezi, deşi tu crezi că ai aceleaşi capacităţi. De altfel, luând în calcul exodul tinerilor, m-am gândit ce motive ar avea fiul meu să rămână în ţară. Un business a fost răspunsul meu atunci, deşi a fost foarte greu la început“, spune Săndina Georgescu, fondatoarea companiei Crustulum Vitae.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO