Companii

SanoPass, companie care oferă o alternativa digitală la abonamentele medicale clasice, o numeşte pe Delia Iliasa, fost director comercial la Medicover, în funcţia de managing partner

SanoPass, companie care oferă o alternativa digitală la...

Autor: Cristina Bellu

11.01.2021, 13:18 1829

SanoPass, un start-up din Târgovişte fondat de Andrei Vasile şi Mihai Vadan la finalul lui 2018, care oferă alternativa digitală la abonamentele medicale clasice, anunţă numirea Deliei Iliasa în poziţia de managing partner, începând cu ianuarie 2021.

Ea va prelua în întregime responsabilităţile aferente dezvoltării comerciale a companiei, iar Andrei Vasile, co-fondator SanoPass, îşi va păstra rolul de managing partner cu responsabilităţi în zona de business & product development.

În contextul creat de pandemie şi al provocărilor pe care aceasta le-a adus în 2020, prevenţia medicală este de o importanţă strategică, iar noi credem că tehnologia este mijlocul prin care putem face prevenţie la nivel naţional şi la standarde înalte. Într-un fel sau altul, am fost alături de SanoPass aproape de la început, iniţial din postura de potenţial furnizor de servicii medicale, ulterior ca membru al Advisory Board, având astfel ocazia să cunosc îndeaproape businessul şi echipa”, explică Delia Iliasa.

Delia Iliasa are o experienţă profesională de 20 de ani, deţinând de-a lungul timpului mai multe roluri de conducere, cum ar fi cel de director comercial al grupului Medicover şi poziţia de director de operaţiuni în cadrul World Class România.

În acest moment, reţeaua SanoPass numără peste 850 de clinici şi 10.000 de utilizatori. Odată cu preluarea ariei comerciale, Delia Iliasa se va concentra pe recrutarea unei echipe care să ducă reţeaua de clinici la minimum 1.000 de clinici până în T2/2021 şi la dublarea numărului de utilizatori individuali şi corporate .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO