Companii

Şantierul naval Damen din Galaţi a ajuns la afaceri de 122 mil. euro anul trecut

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.03.2017, 00:07 587

Şantierul Naval Damen Galaţi, controlat de compania olan­­deză Damen Group, a înregistrat anul trecut o cifră de afa­ceri de 122 mil. euro, în creştere cu circa 16% faţă de anul pre­ce­­dent, conform calculelor ZF pe baza informaţiilor furnizate de companie.

"Evoluţia cifrei de afaceri se datorează în primul rand tipologiei navelor din portofoliul nostru de comenzi şi gradului diferit de complexitate şi tehnologizare, marea majoritate a navelor construite la Galaţi fiind prototipuri. Pentru anul în curs, cifra de afaceri se va înscrie în acelaşi parcurs pozitiv", a declarat pentru ZF Florin Spătaru, director resurse umane & afaceri corporatiste al companiei. Constructorul a livrat 24 de na­ve anul trecut.  Şantierul din Galaţi are 2.250 de angajaţi, la care se adaugă în jur de 65 de elevi în formare, al căror pro­gram de pregătire profesională va con­tinua pe întreg parcursul anu­­lui 2017 corelat cu portofoliul de comenzi al construc­torului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO