Companii

Şantierul Naval Orşova va construi pentru un client din Olanda două nave tanc de 3 milioane de euro

Şantierul Naval Orşova va construi pentru un client din...

Autor: Dan Straut

17.04.2018, 17:34 213

„În şedinţa sa din data de 13 aprilie 2018, Consiliul de Administraţie al SC Şantierul Naval Orşova SA a validat un număr de două contracte externe pentru construcţii nave fluviale, contracte comerciale cu livrare intracomunitară (Olanda)”, se arată în raportul societăţii, publicat pe site-ul BVB.

Potrivit reprezentanţilor Şantierului Naval Orşova, obiectul contractelor este următorul: „1 contract comercial pentru construcţia şi livrarea unei nave tanc de 85 m şi 1 contract pentru construcţia şi livrarea a unei nave tanc de 110 m”.

Termenele şi condiţiile de plată: „avans de 10% - 90% din valoarea contractului, pe bază de scrisoare de garanţie bancară de restituirea avansului, iar restul de plată pe bază de acreditiv documentar, după sosirea navei la locul de predare, conform clauzelor contractuale pentru tancul mic şi 100% din valoarea contractului pe baza de acreditiv documentar irevocabil pentru tancul de 110 m”, se mai arată în raportul citat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO