Companii

Sari Brody, IKEA: Fondatorul IKEA spunea că doar atunci când dormi nu greşeşti

Sari Brody, IKEA: Fondatorul IKEA spunea că doar atunci...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

12.03.2019, 00:07 1171

Sari Brody, global equality, diversity and inclusion manager în cadrul Ingka Group, din care face parte retai­le­rul de mobilă IKEA, a povestit în cadrul unei ediţii speciale ZF Live despre experienţa din cadrul grupului IKEA, des­pre valorile pe care fondatorul grupului, Ingvar Kamprad, care a murit anul trecut la vârsta de 91 de ani, le-a înră­dă­ci­nat în companie, dar şi despre importanţa egalităţii de gen.

„Fondatorul IKEA a pornit această afacere având viziu­nea ca firma să deservească un grup mare de oameni. Viziu­nea lui nu a fost doar de a crea mobilă, ci de la început a vrut ca produsele să fie în casele majorităţii oamenilor. Şi aceasta este o viziune pe termen lung. Iar apoi valorile noas­tre arată că trebuie să lucrăm împreună, şi să avem abi­li­tatea de a face greşeli. Fondatorul IKEA a spus că doar atunci când dormi nu faci greşeli. De aceea venim cu toate ideile aces­tea foarte bune pentru că suntem încurajaţi să facem gre­şeli“, a spus în cadrul emisiunii Sari Brody, un manager care lucrează de peste 20 de ani în domeniul diversităţii şi inclu­ziunii. Ea venit la Bucureşti săptămâna trecută cu oca­zia organizării Forumului pe tema egalităţii de gen la locul de muncă şi a participat alături de James Simmons, CEO al Unilever South Central Europe, la o ediţie specială a emisiunii ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO