Companii

Scandia Sibiu a deschis un restaurant în mall-ul Sun Plaza

Scandia Sibiu a deschis un restaurant în mall-ul Sun Plaza

Autor: Gabriel Razi

30.01.2013, 15:33 2064

Producătorul de conserve Scandia Sibiu, unul dintre cei mai mari jucatori de pe această piaţă, a deschis un restaurant cu servire rapidă în mall-ul Sun Plaza, unitatea fiind poziţionată pe locul restaurantului Wienerwald, care a fost închis anterior. Compania mai are alte două restaurante similare în mall-urile Baneasa Shopping City şi Bucureşti Mall (Vitan), potrivit informaţiilor disponibile.

Reprezentanţii companiei au declarat la jumătate anului trecut că vor să deschidă mai multe restaurante în Bucureşti dar şi în Sibiu.

Extinderea pe piaţa restaurantelor este o mişcare atipică pe piaţa locală a procesatorilor de carne în condiţiile în care alţi jucători s-au concentrat până acum cu precădere pe dezvoltarea unor reţele proprii de magazine.

Scandia Sibiu, un business cu rulaje de aproximativ 50 mil. euro anul trecut, concurează pe piaţa locală a conserverlor de carne cu producători precum Vascar Vaslui, Glina sau Hame.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO