Companii

Scheinder Electric are un nou director de HR

Scheinder Electric are un nou director de HR

Autor: Corina Mirea

22.01.2016, 00:00 132

Furnizorul de echipamente şi servicii pentru industria energetică Schneider Electric a numit-o în funcţia de HR business partner pentru România şi Republica Moldova pe Cristina Mancaş, om de resurse cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu.

Ea preia această poziţie de la Miriana Matei, care a condus politicile de HR ale angajaţilor Schneider Electric din România şi Moldova în ultimii şase ani şi care a fost promovată în funcţia de internal communications business partnership manager al companiei la nivel global.

Astfel că, din biroul de la Bucureşti, Miriana Matei va gestiona comunicarea internă, cea cu angajaţii, pentru toate filialele grupului. Înainte de a fi recrutată de Schneider, Cristina Mancaş a lucrat în domeniul resurselor umane pentru companii din industrii precum cea de petrol şi gaze sau cea de finanţe pentru companii ca OMV Petrom, ING Bank sau Citibank.

Ea va conduce de acum departamente de resurse umane care coordonează peste 250 de angajaţi din România şi din Republica Moldova. Anul trecut, Schneider Electric a avut vânzări de 211 milioane de lei pe piaţa locală, potrivit celor mai recente informaţii ale ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO