Companii

Schimbare de macaz: Răzvan Boşomoiu a plecat din cadrul La Lorraine pentru a conduce producătorul de cărămizi Wienerberger pe piaţa locală

Potrivit profilului său de LinkedIn, Răzvan Boşomoiu, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, a intrat în echipa La Lorraine în iulie 2018.

Potrivit profilului său de LinkedIn, Răzvan Boşomoiu, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, a intrat în echipa La Lorraine în iulie 2018.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.08.2022, 00:05 355

♦ La vârful Wienerberger România au intervenit schimbări după ce Iulian Mangalagiu, care a preluat în 2019 funcţia de CEO al subsidiarei din România a grupului austriac, a plecat din companie începând cu data de 16 mai 2022 ♦ „Este o nouă etapă, mi s-a părut un proiect foarte atractiv şi o industrie interesantă aceasta a construcţiilor. Mie îmi plac provocările, şi în cadrul La Lorraine am ajuns tot într-o etapă cu provocări şi îmi propun ca şi aici să am rezultate bune“, a spus pentru ZF Răzvan Boşomoiu.

Răzvan Boşomoiu, care a condus vreme de mai bine de patru ani subsidiara locală a producătorului belgian de panificaţie La Lorraine România, a preluat funcţia de CEO al producătorului de cărămizi Wienerberger România, potrivit unui anunţ al companiei.

El îl înlocuieşte astfel pe Christian Reingruber, cel care a asigurat interimatul la conducerea Wienerberger România, după ce Iulian Mangalagiu a plecat din companie în luna mai 2022. Reingruber se va concentra din nou exclusiv pe rolul său de chief operating officer pentru Wienberberger Building Solutions Europa Centrală şi de Est.

„Este o nouă etapă, mi s-a părut un proiect foarte atractiv şi o industrie interesantă aceasta a construcţiilor. Mie îmi plac provocările, şi în cadrul La Lorraine am ajuns tot într-o etapă cu provocări şi îmi propun ca şi aici să am rezultate bune“, a spus pentru ZF Răzvan Boşomoiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO