Companii

Schimbări în industrial: Muler Onofrei intră în consultanţă la CBRE, Laurenţiu Duică pleacă la Avison Young. Anul 2021 începe cu două noi schimbări pe piaţa locală de logistică şi industrial, după ce 2020 a adus cel mai bun an din istorie pe acest sector, cu tranzacţii de peste 1 milion de metri pătraţi

Muler Onofrei, business development director, CBRE România

Muler Onofrei, business development director, CBRE România

Autor: Bogdan Alecu

02.02.2021, 09:00 234

Muler Onofrei, cel care a fondat Element Industrial alături de Ionuţ Dumitrescu şi care a condus compania din funcţia de CEO, a intrat în consultanţă şi a preluat funcţia de business development director în ca­drul CBRE România.

Muler Onofrei se va concentra pe sectorul de industrial, în care a adunat experienţă, lucrând anterior la investi­tori internaţionali precum ProLogis şi Panattoni şi punând bazele dezvolta­torului local Element Industrial.

„Piaţa spaţiilor industriale din România traversează probabil cea mai bună perioadă din ultimii 20 de ani, atât în volum închiriat, aproape 1 milion de metri pătraţi în 2020, cât şi în ceea ce priveşte  noile dezvoltări şi achiziţii de terenuri aflate acum în derulare. Această dinamică şi dorinţa de implicare activă m-au convins să revin în consultanţa imobiliară, unde supor­tul meu poate avea un impact asupra între­gii pieţe. Am experimentat agili­tatea dezvoltatorului local şi com­plexitatea investitorului internaţio­nal şi voi folosi aceste perspective pentru a veni cu cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri“, a declarat Muler Ono­frei, business development director, CBRE România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO