Companii

Schoenherr promovează şapte avocaţi români la nivel local şi internaţional

Mădălina Neagu şi Georgiana Bădescu

Mădălina Neagu şi Georgiana Bădescu

Autor: Cristina Bellu

19.02.2020, 12:21 659

Biroul de avocatură Schoenherr şi Asociaţii anunţă promovarea Mădălinei Neagu şi a Georgianei Bădescu din poziţia de partener local în biroul din România al Schoenherr, în rolul de contract partner în cadrul structurii internaţionale a firmei.

“Această promovare, decisă la nivelul grupului Schoenherr, marchează trecerea de la etapa locală la etapa internaţională de dezvoltare a carierei profesionale prevăzute de firma de avocatură pentru avocaţii săi”, transmit reprezentanţii Schoenherr.

Totodată, la nivel local, Schoenherr şi Asociaţii SCA anunţă promovarea la rolul de managing attorney at law a avocaţilor Iustin Armaşu, Mădălina Mitan, Mara Moga-Paler, Adriana Stănculescu şi Carmen Ştirbu.

Decizia a fost luată ca parte a unui set mai amplu de măsuri care vizează dezvoltarea grupurilor de practică într-o serie de domenii de activitate cheie pentru firma din România.

„Ne bucurăm să anunţăm promovarea unor avocaţi care sprijină în mod real, prin activitatea lor, creşterea practicilor din care fac parte‟, spune Sebastian Guţiu, managing partner Schoenherr şi Asociaţii.

Mădălina Neagu este un avocat experimentat de corporate/M&A, fiind implicată într-un număr considerabil de fuziuni şi achiziţii locale şi multi-jurisdicţionale. Activitatea ei acoperă tranzacţii derulate în domenii precum servicii financiare, bunuri de larg consum, producţie, real estate, retail, IT&C, energie, materiale de construcţii etc. Este avocat din anul 2000 şi s-a alăturat Schoenherr în 2008.

Georgiana Bădescu este coordonatoarea practicii de dreptul concurenţei şi al Uniunii Europene în cadrul Schoenherr şi Asociaţii SCA din anul 2017. Are experienţă extinsă în legătură cu întreaga gamă de aspecte specifice dreptului concurenţei, inclusiv coordonarea de proiecte juridice inovatoare pentru piaţa din România. Este membră a Baroului Bucureşti din anul 2005.

Iustin Armaşu are peste opt ani de experienţă în litigii, arbitraje, insolvenţă şi reorganizare. Este avocat din anul 2011 şi s-a alăturat Schoenherr în 2015.

Mădălina Mitan este un avocat experimentat în domeniul real estate şi construcţii. Este membră a Baroului Bucureşti din 2008 şi s-a alăturat Schoenherr în acelaşi an.
Mara Moga-Paler este avocat din anul 2001 şi are experienţă extinsă în dreptul muncii. Din anul 2018, când s-a alăturat firmei, coordonează practica de dreptul muncii a Schoenherr şi Asociaţii SCA.

Adriana Stănculescu este un avocat experimentat în domeniul real estate şi construcţii. S-a alăturat Schoenherr în 2008 şi este membră a Baroului Bucureşti din 2009.

Carmen Ştirbu a fost numită pe poziţia de managing attorney at law şi a preluat rolul de coordonatoare a practicii de achiziţii publice. Este avocat din anul 2001, s-a alăturat iniţial Schoenherr în anul 2009 si are experienţă extinsă în achiziţii publice.

Schoenherr a fost prima firmă de avocatură internaţională care a intrat pe piaţa din România în 1996.

În prezent, biroul din România reuneşte 60 de avocaţi şi consultanţi fiscali. Firma oferă servicii integrate în toate domeniile avocaturii de afaceri, precum şi servicii de consultanţă fiscală, printr-o societate afiliată specializată.

La nivel regional firma are în prezent 15 birouri situate în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Budapesta, Bucureşti, Chişinău, Istanbul, Linz, Ljubljana, Podgorica, Praga, Sofia, Viena, Varşovia, Zagreb, precum şi patru colaborări naţionale în Albania, Bosnia-Herţegovina, Macedonia şi Ucraina.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO