Companii

Şcoala canadiană Maple Bear deschide prima franciză printr-o grădiniţă la Sibiu şi pregăteşte o şcoală primară în 2020

Şcoala canadiană Maple Bear deschide prima franciză...

Autor: Roxana Rosu

20.06.2019, 11:11 484

Şcoala canadiană Maple Bear deschide prima franciză în oraşul Sibiu, începând cu anul şcolar 2019-2020, metodologia educaţională canadiană urmând să fie implementată la nivel preşcolar, în cadrul grădiniţei Fram, şi ulterior într-o şcoală, din 2020.

„Am întâlnit un interes crescut în Transilvania pentru adoptarea conceptului Maple Bear şi am primit foarte multe cereri de parteneriat. Vom începe implementarea sistemului nostru educaţional cu 45 de copii din cadrul Grădiniţei Fram din Sibiu. Primul nostru partener în franciză împărtăşeşte aceleaşi valori şi pasiuni în ceea ce priveşte educaţia şi investiţia în viitorul copiilor. Suntem încrezători că adoptarea programului nostru bilingv se va derula natural, având în vedere mediul de lucru pe care l-am întâlnit acolo, bazat pe cursuri zilnice de limbă engleză şi pe strategii de predare de impact”, spune Yann Bidan, Director General al Maple Bear pentru Europa Centrală şi de Est.

Trecerea la noua metodologie de învăţare va fi asigurată de echipa Maple Bear prin programe de training şi coaching pentru personalul didactic, care vor avea loc începând cu luna august 2019 şi vor continua în septembrie şi octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO