Companii

Sebastian Bobu, Symmetrica: Cam tot anul trecut am simţit că lucrurile nu merg într-o direcţie bună. Începând cu luna noiembrie, au apărut semnale că preţurile materiilor prime se vor duce şi mai mult în sus în 2022

Sebastian Bobu

Sebastian Bobu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.01.2022, 20:20 150

Sebastian Bobu vorbeşte despre o creştere cu circa 20-30% a preţului produselor din portofoliul Symmetrica, cu diferenţe de la un produs la altul. Noile preţuri sunt valabile începând cu acest an.

Producătorul de pavele Symmetrica din Suceava, deţinut de familia Stanciu, se aşteaptă în continuare la creşteri ale costurilor cu materiile prime şi a majorat preţurile produselor pe care le are în portofoliu, pentru a putea face faţă cheltuielilor.

„Cam tot anul trecut am simţit că lucrurile nu merg într-o direcţie bună. Începând cu luna noiembrie, au apărut semnale că preţurile materiilor prime se vor duce şi mai mult în sus în 2022. Cimentul, de pildă, materia primă principală pentru noi, va avea o creştere foarte mare, conform datelor pe care le avem de la furnizorii noştri din piaţă. La aceasta se adaugă costurile cu energia. Până acum, toate aceste scumpiri nu au avut un impact foarte mare în produsele noastre, dar de acum se vor resimţi în preţ“, a spus pentru ZF Sebastian Bobu, directorul executiv al Symmetrica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO