Companii

Secom mizează pe extindere şi estimează afaceri de 20 de milioane de euro în 2017

Secom mizează pe extindere şi estimează afaceri de 20...
08.02.2017, 00:07 529

Compania Secom, specializată în importul şi comercia­li­za­rea supli­men­telor alimentare, a investit anul trecut peste 600.000 de euro în extinderea sediului administrativ, a depozitului şi în deschiderea a două magazine, iar obiectivul pen­tru acest an este să ajungă la o reţea de 13 magazine.

Businessul familiei Costea a atins anul trecut 16 mil. euro, cu 33% mai mult decât în 2015, iar pentru 2017 fa­milia Cos­tea, care controlează afa­cerea, estimează o creştere de 26%.

„La finalul lunii ianuarie am lansat un magazin în Piteşti, iar la începutul lunii martie vom deschide un maga­zin şi în Cluj-Napoca. Vom continua să avem şi anul acesta in­­ves­tiţii susţinute în marketing, ne vom axa pe dezvoltarea echi­pei, prin programe de leadership şi training, şi vom in­ves­ti în dezvoltarea infra­struc­turii IT“, a spus Lucia Costea, managing partner al Secom.

Unul dintre cele mai importante obstacole pentru Secom în piaţa de suplimente alimentare îl reprezintă pro­mo­varea agresivă a jucătorilor din acest sector.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO