Companii

Secretar de stat în Ministerul Dezvoltării: S-au semnat până acum 1.520 de contracte de finanţare pentru Valul Renovării

Secretar de stat în Ministerul Dezvoltării: S-au semnat...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.03.2023, 10:00 188

Industria materialelor de construcţii joacă un rol determinant în implementarea tuturor acestor planuri de renovare, care nu au fost încă demarate concret.

Peste 1.500 de contracte de finanţare au fost semnate până acum prin Ministerul Dezvoltării pentru renovarea imobilelor incluse în programul Valul Renovării, prevăzut în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

„În cadrul Componentei 5 – Valul Renovării, au fost semnate până în prezent 1.520 de contracte de finanţare cu unităţi administrativ-teritoriale şi autorităţi centrale din ţară, cu o valoare totală de 2,56 miliarde de euro fără TVA“, a spus Daniel George Surdu, secretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. El a fost prezent în calitate de speaker la conferinţa „Eficienţa energetică - prioritate naţională“, organizată de ROMEPS – Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO