Companii

Şeful Dunca Expediţii: Avem 600 de angajaţi. Nu ne mai permitem să renunţăm la niciun om

Romeo Dunca, unul din acţionarii Dunca Expediţii

Romeo Dunca, unul din acţionarii Dunca Expediţii

Autor: Mirabela Tiron

05.07.2018, 00:07 16654

Dunca Expediţii, una dintre cele mai mari companii de transport marfă de pe piaţa locală, la care fa­milia Dunca deţine pachetul majoritar de acţiuni, a continuat in­vestiţiile în re­în­no­irea flotei auto în prima ju­mătate din acest an, deşi cifra de afaceri a transportatorului a stagnat, potrivit lui Romeo Dunca, şeful com­­paniei şi unul din­tre acţionari.

„Mai avem nevoie de oameni pe maşini, dar problema este fuga forţei de muncă în străinătate. În total avem 600 de an­gajaţi. Nu ne mai permitem să re­nun­ţăm la niciun om, indiferent că întârzie sau ce face, în situaţia actuală s-a schimbat lista de criterii şi de valori“, a spus Romeo Dunca pentru ZF.

Datele oficiale de la Ministerul de Finanţe arată că Dunca Expediţii a finalizat anul trecut cu afaceri de aproa­pe 163 mil. lei, faţă de 159 mil. lei în 2016 şi un profit net de 1,3 mil. lei faţă de 3 mil. lei în 2016, arată datele de la Finanţe.

Numărul de angajaţi a crescut anul trecut la 609, faţă de 576 anul an­terior, arată aceeaşi sursă.

„Încercăm să ne men­ţi­nem pe linia de plutire, suntem împovăraţi de cei care ne conduc. Este ca şi cum într-un coteţ o găină încearcă să facă un ou, iar alte o sută aşteaptă să îl fure.“

Dunca Expediţii operează pe piaţă cu o flotă de 400 de camioane de marfă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO