Companii

Şeful fabricii de cutii metalice, care exportă un sfert din producţie: Nu putem atinge performaţe la vânzări atâta timp cât drumurile sunt blocate

Autor: Mirabela Tiron

13.02.2012, 18:09 253

Cristian Cornea, directorul general al fabricii Can-Pack, care produce 750 de milioane de cutii metalice anual, din care un sfert merg la export, susţine că dacă în prima parte a lunii ianuarie compania a reuşit să exporte cu 10% mai multe cutii faţă de aceeaşi lună a anului trecut, în februarie, din cauza drumurilor blocate nu se vor atinge aceleaşi rezultate.

"Nu cred că mai putem atinge performanţe notabile de vânzări în februarie, atâta timp cât toate drumurile sunt blocate mai tot timpul şi mai ales atâta timp cât portul Constanţa operează doar "aleatoriu"", a susţinut el.

Cornea a mai precizat că în februarie nu s-au anulat comenzi, ci doar s-au amânat. " Sper să recuperăm când se termină urgia de afară şi transportul va reintra în normal". Can Pack, cu afaceri de 53 de milioane de euro anul trecut, exportă doze către Nigeria, Maroc, Algeria, Tunisia, Slovenia, Grecia, Turcia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO