Companii

Şeful îmbuteliatorului Coca-Cola: 10% din producţia din România merge la export

Şeful îmbuteliatorului Coca-Cola: 10% din producţia...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.03.2019, 00:07 817

Jovan Radosavljevic, directorul general al Coca-Cola HBC România, care deţine trei fabrici, spune că investiţia de 7 milioane de euro făcută în 2017 în fabrica din Timişoara a transformat îmbuteliatorul în cel mai mare exportator de băuturi non-alcoolice de pe plan local.

Noua linie are o capacitate de îmbuteliere de 2 milioane de doze pe zi, în cantităţi de 330 de ml şi 500 de ml. Noua linie a creat 13 locuri de muncă, pe lângă cele 200 de persoane care deja lucrează în cadrul fabricii din Timişoara, conform datelor furnizate anterior de companie.

„Această investiţie ne-a transformat în cel mai mare exportator de băuturi răcoritoare în România. Acum, aproximativ 10% din ce producem în România este exportat în mai bine de 20 de ţări. În cadrul sistemului Coca-Cola, România ocupă un loc important în ceea ce priveşte rolul pe care îl are la nivel global şi al încrederii“,a  spus managerul în cadrul unui interviu acordat ZF. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO