Companii

Şeful Intercontinental: Bucureştiul are nevoie de un centru mare de conferinţe

Lior Berbera

Lior Berbera

Autor: Mirabela Tiron

18.09.2017, 00:07 1104

Lior Bebera , germanul care a preluat conducerea hotelului de cinci stele Intercontinental la început de an, spune că Bucureştiul are nevoie de un centru de conferinţe cu facilităţi moderne, capabil să găzduiască evenimente mari, pentru a ajunge pe harta destinaţiilor MICE (conferinţe şi evenimente).

„Observăm creştere pe piaţa evenimentelor corporate şi segmentul MICE fie că sunt companii locale, multinaţionale sau organizatori internaţionali de evenimente interesaţi să vină la Bucureşti. Facem eforturi de promovare pentru a pune Bucureştiul pe harta MICE, aşadar oportunitatea construirii unui nou centru de conferinţe a devenit obligativitate pentru dezvoltarea oraşului, nu doar pentru noi, cei din sectorul privat. Autorităţile ar trebui să ne perceapă ca pe nişte parteneri şi să profite de experienţa noastră internaţională pentru a promova destinaţia“, a declarat Lior Bebera pentru ZF. Tot mai mulţi străini vin în Bucureşti în interes de afaceri. 80% din clienţii hotelului Intercontinental sunt străini, iar în ceea ce priveşte scopul călătoriei, 62% vin pentru afaceri şi 38% pentru vacanţe, potrivit lui Bebera .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO