ZF Pharma Summit `14

Şeful Pfizer: 90% din producţia de la Cluj merge la export

Secțiune susținută de Medlife Logo

29 sep 2014 Autori: Cătălina Butan , Andrei Cîrchelan

Nolan Townsend, country manager al Pfizer, numărul 5 pe piaţa de locală de me­dicamente, a declarat la ZF Pharma Summit `14, că cea mai mare parte din producţia de la fabrica companiei din Cluj, Ferrosan, merge către export, în special pe pieţe europene.

“Aproape toată producţia de la Cluj, 90%, merge la export: Rusia, Asia, Orientul Mijlociu, şi o parte importantă merge spre UE”, a spus Townsend.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
pfizer
, productie
, export
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide