Companii

Şeful Ryanair la Bucureşti: Traficul de pe aeroporturile din România se va tripla în 3-4 ani, până la 40-50 de milioane de pasageri

Şeful Ryanair la Bucureşti: Traficul de pe...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

17.02.2016, 00:07 1744

Michael O’Leary, CEO al companiei aeriene Ryanair, crede că potenţialul aeroporturilor din România este de 40-50 de milioane de pasageri pe an, de trei ori mai mult decât în prezent.

„Este o cerere a locuitorilor din România pentru zboruri cu preţuri mici, dar şi a europenilor pentru a vizita oraşe faimoase precum Bucureşti, Constanţa sau Timişoara. Acestea sunt noile destinaţii pentru oamenii cu bani din Londra sau Paris, care caută mereu ceva nou. Vom creşte foarte mult în România”, a declarat executivul, care a venit la Bucureşti după mai bine de 20 de ani de la ultima vizită.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, va deschide o bază la Bucureşti începând cu finalul lunii octombrie şi intenţionează să se dezvolte pe piaţa din România, unde vrea să ajungă la 10 milioane de pasageri în cinci ani. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO