Şeful Total România: Este o piaţă pe care vrem să creştem. România are o economie foarte interesantă

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 oct 2018 Autor: Roxana Petrescu

Marco Pannunzio, director general al Total România: „Pentru noi, România este o economie interesantă în care vrem să creştem. Analizăm mai multe posibilităţi“

♦ Total România, filiala locală a grupului petrolier francez Total, a terminat primele şase luni cu un business de 195 mil. lei, în creştere faţă de anul trecut, intenţia companiei fiind de a continua să se dezvolte, mai ales pe zona de comercializare de produse petroliere.

„Pentru noi, România este o eco­no­mie interesantă, în care vrem să creştem. Ana­lizăm mai multe posi­bilităţi“, a de­clarat Marco Pannunzio, directorul ge­ne­ral al Total România, fără a da alte detalii.

Deşi un jucător global, pe plan local Total nu a intrat în retailul de carburanţi printr-o reţea proprie şi nici nu a fost implicat în activităţi de explorare şi producţie.

Astfel, compania s-a concentrat pe comercializarea de lubrifianţi şi de bi­tum, pe care-l importă din Serbia şi Ger­mania şi pe care-l depozitează într-o unitate proprie din Ozun (Covasna).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Total Romania
, antreprenori
, carburanti
, produse petroliere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide