Companii

Şeful transportatorului de mărfuri Dumagas: „Am trecut pe profit. Anul acesta continuăm investiţiile în dezvoltare“. Anul acesta estimează că va depăşi pragul de 40 mil. euro afaceri

Mircea Vlah, directorul general al Dumagas Bucureşti.

Mircea Vlah, directorul general al Dumagas Bucureşti.

Autor: Mirabela Tiron

26.01.2023, 18:40 1147

Compania va cumpăra încă 10-20 de dube frigorifice, pe transportul frigorific are în plan extinderea în Europa Centrală şi de Est.

Dumagas, unul din cei mai mari transportatori de marfă de pe piaţă, controlat de fondul de investiţii Bancroft, a încheiat anul trecut cu afaceri de 37 de milioa­ne de euro şi a trecut pe profit după ce anul anterior înregistra pierderi, potrivit oficialilor companiei. Mai mult, oficialii au estimat pentru acest an că vor atinge pragul de 40 de milioane de euro cifră de afaceri.

„Anul trecut am terminat pe profit aşa cum ne-am propus, o marjă de 1-2% cum este în industria noastră. Cifra de afaceri a crescut la 37 de milioane de euro şi pe fondul creşterii preţurilor iar pentru acest an estimăm că vom atinge 40 de milioane de euro“, a declarat pentru ZF Mircea Vlah, directorul general al Dumagas Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO