Companii

Şeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan, fost preşedinte al Etihad Airways, deschide în T2/2022 un hotel ibis Styles lângă aeroportul Otopeni

Cum va arăta hotelul de lângă aeroportul Otopeni al şeicului Ahmed Bin Saif Al Nahyan, fost preşedinte al Etihad Airways.

Cum va arăta hotelul de lângă aeroportul Otopeni al şeicului Ahmed Bin Saif Al Nahyan, fost preşedinte al Etihad Airways.

Autor: Mirabela Tiron

26.01.2022, 09:00 248

♦ Unitatea hotelieră va avea 85 de camere.

Şeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan, fost preşedinte al Etihad Airways şi fondatorul ABS Holdings, va deschide în trimestru doi un hotel ibis Styles Bucharest Airport, cu 85 de camere, în apropiere de aeroportul Henri Coandă (Otopeni).

Valoarea investiţiei nu a fost făcută publică. Hotelul ibis Styles Bucharest Airport, afiliat la lanţul Accor, este dezvoltat de firma Liwa Properties, o filială a ABS Holding. Noua unitate hotelieră, situată pe Calea Bucureştilor, va avea 85 de camere, bar, restaurant şi parcare proprie. ABS deţine hotelul cu cel mai mare număr de ca­mere din Abu Dhabi, sub brandurile Novotel şi ibis dar şi hoteluri în Dubai sub numele Pullman, Grand Mercure şi unităţi în Maroc.

„România este o piaţă cheie pentru Accor în regiunea Europei Centrale şi de Est, cu patru deschideri în 2021 şi alte două anunţate deja pentru 2022. Brandul ibis Styles va marca încă o creştere a familiei sale, prin lansarea ibis Styles Bucharest Airport în T2/2022, o unitate cu 85 de camere, construită recent în apropierea Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO