Companii

Selgros dă 10 milioane de euro pe remodelarea a 10 magazine

Selgros dă 10 milioane de euro pe remodelarea a 10 magazine

Autor: Cristina Rosca

03.04.2012, 00:00 407

Selgros Cash&Carry va investi până la finalul anului viitor zece milioane de euro în remodelarea a zece magazine ale reţelei, potrivit estimărilor ZF pe baza datelor anunţate de companie. Până în prezent au fost remodelate celelalte nouă unităţi din lanţ. Modernizarea magazinelor Selgros urmăreşte ideea de a optimiza sortimentul, de a aranja articolele în funcţie de traseele de cumpărare ale clienţilor şi de a uşura orientarea în magazin.

Noul layout al magazinelor acordă spaţii mai mari unor categorii de marfă care generează un volum mare de vânzări, precum băuturile, dulciurile, alimentele de bază şi detergenţii. Procesul de remodelare a reţelei de 19 unităţi a început în 2009, primul pe listă fiind magazinul din Cluj-Napoca. În 2010 au intrat în acest proces patru unităţi, iar anul trecut trei.

În acest an Selgros Cash&Carry a investit un milion de euro în remodelarea magazinului din oraşul Bacău, care a fost redeschis pe 28 martie. Următorul pe listă este cel din Craiova. Selgros Cash&Carry a avut afaceri de 766 mil. euro în 2010. Cifra de afaceri a companiei a crescut uşor anul trecut faţă de 2010, potrivit reprezentanţilor companiei care nu oferă însă cifre. Avansul a venit din maturizarea magazinelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO