Companii

Sergiu Biriş lansează o platformă de cursuri online destinată antreprenorilor români din startup-uri care doresc să atragă finanţări de la investitori

Sergiu Biriş lansează o platformă de cursuri online destinată antreprenorilor români din startup-uri care doresc să atragă finanţări de la investitori

Autor: Roxana Rosu

19.01.2021, 10:06 184

Antreprenorul Sergiu Biriş a lansat o platformă de cursuri online destinată startup-urilor şi antreprenorilor aflaţi la început de drum, denumită StartupdeSucces.ro.

Primul curs disponibil este „Cum să atragi bani de la investitori”, special creat pentru antreprenorii români care vor să accelereze dezvoltarea startup-urilor tech şi să obţină finanţare de la investitori.

„Proiectul StartupdeSucces.ro se bazează pe experienţa mea de peste 15 ani în antreprenoriat şi investiţii în startup-uri de tehnologie, prin care îmi propun să îi ajut pe antreprenorii aflaţi la început de drum să construiască un startup solid, beneficiind de resursele necesare pentru o creştere accelerată pe piaţă. Primul curs disponibil <Cum să atragi bani de la investitori> este cel mai complex curs online, în limba română, adaptat la contextul de business din România, în urma căruia cursanţii vor deprinde procesul pe care un antreprenor trebuie să-l parcurgă pentru a obţine finanţare de la un investitor pentru proiectul lor”, a declarat Sergiu Biriş, Fondator şi trainer StartupdeSucces.ro.

Potrivit fondatorului StartupdeSucces.ro, perioada aceasta este una propice pentru dezvoltarea startup-urilor, mai ales pentru cele din tehnologie, în contextul în care pandemia a accelerat dezvoltarea segmentului online. Startup-urile româneşti din tehnologie au atras în total peste 25 milioane de euro de la investitori pe parcursul anului trecut.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO