Companii

Sergiu Neguţ, Business angel, Business Growth Consultant: „Sfatul meu: în momentul cel mai devreme în care ai găsit o reţetă care funcţionează, go for it şi scaleaz-o francizei”

Sergiu Neguţ, Business angel, Business Growth...

Autor: Răzvan Botea

16.05.2018, 19:54 417

Este important să vă daţi seama cât mai repede care este modelu de business replicabil iar sfatul consultantului de business Sergiu Neguţ este ca în momentul în care aţi găsit o variantă care funcţionează să nu rataţi oprtunitatea de a o transforma într-o franciză, a spus acesta în cadrul conferinţei ZF „Forumul de franciză Transilvania”.

„Nu toate ideile se transformă în <<fata frumoasă a împăratului Roşu>> peste noapte. Majoritatea proiectelor au nevoie să fie pivotate. E necesar să înveţi tu modelul de business ca mai apoi să ştii ce să ceri de la oamenii ăia.”

Ce a mai spus Sergiu Neguţ:

  • Eu cred că nu poţi replica modele deja făcute, în sensul că o franciză să-i semene alteia din alt domeniu.
  • Cel mai de succes business la care am lucrat la construcţie a fost Regina Maria, unde am avut mai multe runde de investiţii, cu trei fonduri de investiţii. Toată istoria mea acolo a însemnat vreo 6 ani, timp în care s-a mărit numărul de angajaţi de 10 de ori şi  am crescut cu foarte mult cifra de afaceri
 

Citiţi pe larg declaraţiile speakerilor de la Forumul de Franciză Transilvania, precum şi o analiză privind perspectivele acestei pieţe în ediţiile viitoare ale Ziarului Financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO