Companii

Sezonul charterelor: peste 600 de zboruri sunt programate deja doar de pe Otopeni. „Nu avem motive să anulăm curse charter“

Sezonul charterelor: peste 600 de zboruri sunt programate...

Autor: Miruna Diaconu

28.06.2022, 19:40 327

♦ „Oferta este acoperită în totalitate de cerere“ l Turcia, Egipt, Grecia şi Israelul sunt principalele destinaţii către care vor decola zborurile charter în această vară ♦ Principalele companii care vor opera curse charter în această vară de pe Aeroportul Otopeni sunt Tarom, Animawings, Aerrodirekt, Ion Ţiriac Air şi Netjets Transportes Aereos.

Sezonul vacanţelor din acest an a început cu introducerea zborurilor charter, iar cele mai multe astfel de rute vor fi către Turcia, Grecia, de altfel şi destinaţii tradiţionale pentru turiştii români în sezonul de vară, dar şi Egiptul, vedeta anului trecut, cât şi Israel, ţară care timp de aproape doi ani nu a primit turişti străini.

Cel mai mare terminal din ţară, Aeroportul Otopeni, are în lunile iunie - septembrie 608 curse charter.

„În evidenţele operaţionale ale AIHCB, până în acest moment, sunt menţionate 608 curse charter aferente lunilor iunie-septembrie 2022, ale diferiţilor operatori aerieni, cu menţiunea că pot fi adăugate sau anulate curse aeriene în regim charter, în funcţie de dinamica pieţei“, spun pentru ZF reprezentanţii Aeroportului Otopeni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO